Rotocon är ett bolag som verkar i ett stort sammanhang. Genom långvariga samarbeten med flertalet pålitliga bolag och väl beprövade metoder är inget uppdrag för stort för oss.

 

 

byggentreprenad

På Rotocon utför vi alla typer av invändiga bygg- och installationsentreprenader.
 

_33B9676.jpg

bad och stambyte

Vi är specialister på badrums- och stamrenoveringar. Genom åren har vi renoverat över 4 500 badrum. 
 

080.jpg

tvättstugor

Vi tillverkar och levererar nyckelfärdiga tvättstugor. Eftersom de är både smarta, trygga och miljövänliga kallar vi dem för framtidens tvättstugor.

 

Med stort engagemang och genomarbetade lösningar ser vi till att våra projekt håller både hög kvalitet och överenskommen tidplan.

 
 

Rotocon grundades 1993. Vår vision har ända sedan dess varit att gå från traditionellt till industriellt byggande, med målet att öka effektiviteten och minska byggkostnaderna. Vi har en tajt organisation som möjliggör snabba beslut och ett flexibelt arbetssätt. Vårt breda nätverk och våra fasta samarbetspartners har genom åren skapat ett stort förtroende och ett omisskännligt engagemang mellan oss, våra samarbetspartners och våra kunder.  

 

 
_33B9995.jpg
_33B9755.jpg
 
 
 
Drivhuset_Solvatten.jpg
 

Vi är stolta sponsorer till två viktiga initiativ. Solvatten är ett socialt företag som tillverkar behållare som renar och hettar upp vatten med hjälp av solstrålar, som en hållbar lösning för människor som lever utan rent vatten. Drivhuset arbetar för att hjälpa unga företagare att förverkliga sina affärsidéer. 

 
Mary Rogers
Gary Sung
Daniel Bennett
Terry Torres
John Peterson
Gloria Horvat
John Jones
uh_logo.png
Rose Aiko
gotlandshem.png
Shirley Nelson
hfab.jpg